ANWB telefoonnnummer

De ANWB is bekend door heel Nederland als een organisatie voor vrijwel alles dat te maken heeft met het verkeer en voertuigen. De afkorting ANWB staat voor de Algemene Nederlandse Wielrijders-Bond. Dit komt zoals gezegd doordat het bedrijf bezig is met van alles en nog wat met betrekking tot het verkeer en dus ook tot wielrijders. Zo kun je bijvoorbeeld een verzekering bij de ANWB afsluiten voor je auto, maar je kunt ook een speciaal abonnement nemen bij de ANWB voor als je ooit pech op de weg hebt. Indien je beschikt over zo een abonnement kan een monteur van de ANWB wanneer je pech hebt direct jouw kant op komen om te helpen. De monteurs leveren zeer goede kwaliteit en het hebben van een abonnement kan soms erg voordelig uitkomen. Het is in al deze situaties echter welk belangrijk dat er sprake is van goed contact en een goede klantenservice.

Klantenservice ANWB

De ANWB beschikt over een erg uitgebreide klantenservice. Voor van alles en nog wat kun je als klant terecht op de website en allerlei vragen en vage zaken worden hier helder. Zo kun je om te beginnen een bepaalde situatie met pech of schade in het verkeer melden via de site. Hoe je dit doet staat er dan ook continu erg duidelijk bij. Ook is het maken van bijvoorbeeld een klacht in een bepaalde zaak mogelijk. Daarnaast heeft de ANWB door heel Nederland meerdere vestigingen in de vorm van winkels.

In deze winkels kun je ook al je vragen stellen, maar daarnaast heb je hier ook de mogelijkheid allerlei spullen te kopen voor je voertuigen. Je zal hier altijd optimaal worden geholpen aan de klantenservice in de winkel.

Persoonlijk of telefonisch contact – het telefoonnummer van de ANWB

Het kan uiteraard ook best zo zijn dat je je bevindt in een situatie waarin de website niet voldoende is en hulp vragen in een filiaal van de ANWB ook even niet mogelijk is. Dan kan persoonlijk contact, bijvoorbeeld telefonisch vaak de snelste, slimste en tevens efficiëntste optie zijn. Je kunt de ANWB telefonisch dan ook bereiken via het nummer 088 269 2222.

  • Dit kan op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot en met 17.00. Op zaterdagen kan dit van 10.00 tot en met 16.00 en op zondagen is deze service gesloten.

Wel heeft de ANWB ook een spoednummer, namelijk 088-269 2888. Als je wel persoonlijk contact wilt maar niet telefonisch kan dat ook. Dit kan bijvoorbeeld via het contactformulier op de website. Ook kan dit via diverse social media platforms zoals Twitter en Facebook.

Meer:

2 gedachten over “ANWB telefoonnnummer”

Plaats een reactie