Balr

Balr is een wereldwijd bekend levensstijl merk dat diverse producten verkoopt. De producten zijn met name aan sport gerelateerde producten die slaan op een luxe levensstijl. Zo verkoopt het miljoenenbedrijf bijvoorbeeld sportieve kleding zoals schoenen, broeken en truien, maar het merk verkoopt ook accessoires zoals luxe tassen. Balr heeft allerlei verschillende vestigingen en dit zijn er in Nederland ook aardig wat. Het kan echter ook zo zijn dat je vragen hebt over bepaalde producten, verzendingen of andere services, waarvoor je niet de mogelijkheid hebt een filiaal van Balr te bezoeken. Dan is de klantenservice van het bedrijf een erg goede optie om gebruik van te maken.

Klantenservice Balr

Het bedrijf heeft om de vragen van klanten te beantwoorden in ieder filiaal medewerkers staan. Het kan echter zoals gezegd het geval zijn dat je niet de mogelijkheid hebt een filiaal te bezoeken. In dat geval is het een optie de FAQ pagina op de Balr website te bezoeken. Dit is een handige onderdeel van de klantenservice.

Op deze pagina vindt je onder andere veel gestelde vragen en uiteraard ook de antwoorden erop. Veel bezoekers van de website, maar ook mensen die recent producten bij Balr hebben aangeschaft of van plan zijn binnenkort producten aan te schaffen krijgen door middel van deze pagina antwoord op hun vragen. De pagina voorziet de potentiële klant van extra informatie die best handig kan zijn.

Persoonlijk contact met Balr

Het kan natuurlijk ook best zo zijn dat je als potentiële klant het antwoord op je specifieke vraag op de website en ook op de daarvoor bedoelde FAQ pagina niet hebt kunnen vinden. Indien dit het geval is is eigenlijk de enige optie die overblijft het persoonlijk contact opnemen met het bedrijf. Dit kan op diverse manieren, waaronder een manier telefonisch.

Telefonisch contact of per e-mail

Telefonisch contact opnemen met Balr kan in Nederland via het nummer +31 (0) 88 2257368. Het kan echter ook het geval zijn dat je contact op wilt nemen met een specifieke Balr filiaal, bijvoorbeeld het filiaal in Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 225 7363. De winkel in Roosendaal kan bereikt worden via 088 225 7353 en het Balr filiaal in Amsterdam via telefoonnummer 088 225 7373. De telefoonnummers van de Balr filialen door heel Nederland verschillen zoals te zien is dan ook erg weinig van elkaar.

Naast telefonisch persoonlijk contact met het bedrijf kun je met je vragen ook terecht bij het vragenformulier op de website van Balr. Hier vul je een aantal van je eigen gegevens in zoals je naam. Je stelt je vraag in het opmerkingenveld en je zult binnen de kortste keren reactie ontvangen. Algemeen contact via de mail is ook mogelijk via info@balr.com.

Meer:

2 gedachten over “Balr”

Plaats een reactie