DHL Klantenservice

Verwacht je een pakketje wat door DHL afgeleverd wordt, of heb je zelf een pakketje verzonden met DHL? Als er problemen zijn, kun je altijd de klantenservice van DHL om hulp vragen. De klantenservice van DHL kan je bijvoorbeeld helpen met het traceren van een pakketje, maar ook met het vinden van het dichtstbijzijnde DHL servicepunt in jouw buurt. Een DHL servicepunt vind je vaak in winkels of benzinestations. De openingstijden verschillen, waardoor er altijd wel een punt is waar jij je pakket gemakkelijk kunt inleveren of afhalen. Ook zijn er lockers van DHL beschikbaar, waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week bij kunt. Hieronder meer over de klantenservice van DHL.

Neem contact op met de DHL klantenservice

Ook wanneer je vragen hebt over pakketten versturen naar het buitenland, invoerrechten, de tarieven, de maximale afmetingen van een pakket en van de spullen die je wel of niet mag versturen, kun je contact opnemen met de klantenservice van DHL.

Als er een pakketje is kwijtgeraakt, kun je contact opnemen en een claim indienen, zowel als je de bezorger of de ontvanger van het pakket bent.

DHL klantenservice

Bereikbaarheid van de DHL klantenservice

DHL is op verschillende manieren te bereiken als je vragen, problemen of klachten hebt. Op de website van DHL (www.dhlparcel.nl) is een vragenlijst te vinden, waar antwoorden op de meest gestelde vragen gegeven worden. Ben je hiermee nog niet geholpen? Dan kun je contact opnemen met DHL op verschillende wijzen.

DHL is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar, van 08:00 tot 18:00, op telefoonnummer 088 – 0552 000. DHL is ook op Facebook en Twitter te bereiken. Op maandag tot en met vrijdag beantwoordt DHL van 08:00 tot 22:00 berichten en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Ben je hiermee nog altijd niet geholpen? De chat van DHL is via de website van DHL 24 uur per dag bereikbaar. Het gaat in dit geval echter om een chatbot, die enkel kan antwoorden op standaard vragen die ook in de FAQ te vinden zijn. De laatste mogelijkheid is het invullen van een contactformulier op de website van DHL en deze per e-mail te versturen.

DHL Zakelijk

Wil je zakelijk een pakket versturen via DHL? Dan zijn er andere telefoonnummers beschikbaar. Voor contractlogistiek en vrachtservices, zijn er formulieren op de website te vinden die je in kunt vullen. Heb je een andere zakelijke vraag? Bij DHL Zakelijk kun je het juiste formulier vinden, waardoor je in contact komt met één van de experts van DHL die jou kan helpen.

Meer:

2 gedachten over “DHL Klantenservice”

Plaats een reactie