Klantenservice T-Mobile

Elk persoon die vragen heeft over de diensten en producten van T-Mobile kan erg gemakkelijk contact opnemen met de T-Mobile klantenservice. T-Mobile verdeelt haar klantenservice onder twee categorieën: T-Mobile mobiel en T-Mobile thuis. Heb je een T-Mobile mobiel abonnement dan zal je met behulp van de klantenservice jouw facturen en tarieven kunnen opvragen, jouw abonnement kunnen wijzigen, jouw bestellingen kunnen inzien of jouw gegevens kunnen aanpassen. Maak je gebruik van een T-Mobile thuis abonnement dan zal je met behulp van de klantenservice informatie over diensten zoals: internet, wifi, interactieve tv en vast bellen kunnen bekijken. Ook kun je controleren of er in jouw omgeving storingen zijn. Ook informatie over praktische zaken zoals de bestelling en installatie vindt je hier terug. En jouw maandelijkse rekeningen kun je erg gemakkelijk terug vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de T-Mobile klantenservice voor meerdere diensten te gebruiken. Denk maar aan het hebben van een T-Mobile mobiel en T-Mobile thuis abonnement.

De klantenservice van T-Mobile en de veel gestelde vragen

Het fijne aan de klantenservice van T-Mobile is het feit dat je niet voor elke vraag aan de telefoon hoeft te hangen. Je kunt namelijk erg ver komen door te controleren of je een antwoord op jouw vraag in de “veel gestelde vragen” categorie terug vindt. Dit beperkt in vele gevallen de tijd die je besteedt aan het oplossen van jouw probleem, omdat je lange wachttijden aan de telefoon kunt vermijden. Ook zijn de veel gestelde vragen erg uiteenlopend, waardoor de kans dat jij jouw vraag op zo’n manier beantwoordt krijgt erg groot is.

Zo kun je onder de veel gestelde vragen informatie vinden over het oplossen van verbindingsproblemen, factuur vragen, het terug vinden van jouw TV- pincode, het aanvragen van nummerbehoud, etc. Alles wordt stapsgewijs uitgelegd, waardoor het uitvoeren van de handelingen erg gemakkelijk is.

Toch even een klantenservice medewerker spreken?

Natuurlijk is het onmogelijk om op elke vraag een antwoord terug te vinden tussen de veel gestelde vragen. Soms zal je gewoon de telefoon moeten oppakken en een medewerker van de T-Mobile klantenservice zelf moeten spreken. T-Mobile klantenservice kent meerdere afdelingen, daarom zal het nummer waar je naartoe belt verschillen aan de hand van het T-Mobile product waar je gebruik van maakt.

Heb je een vraag over T-Mobile mobiel dan kun je van maandag t/m vrijdag te woord worden gestaan door een klantenservice medewerker van 08:00 – 20:00 uur. Op zaterdagen kan dit van 09:00 – 17:30 uur. Op zondagen en feestdagen is deze klantenservice afdeling gesloten. Voor al jouw vragen bel je naar het nummer 06-2400 1200.

Heb je een vraag over T-Mobile thuis dan kun je van maandag t/m zaterdag een klantenservice medewerker spreken van 07:00 – 22:00 uur. Op zondagen en feestdagen is de afdeling te bereiken van 09:00 – 18:00 uur. Voor vragen over T-Mobile thuis diensten bel je naar het nummer 0800-0092.

Lotte en de T-Mobile community

Heb je een vraag waarop je geen antwoord hebt kunnen vinden tussen de veel gestelde vragen en heb je een antwoord nodig buiten de klantenservice openingstijden om, dan kun je gebruik maken van Lotte. Lotte is een virtual assistant, waarvan je 24/7 gebruik kunt maken. Zo stel jij je vraag en haalt Lotte voor jouw uit de database een passen antwoord op jouw vraag.

Ook kun je gebruiken maken van de T-Mobile community. Dit is een online forum waar je contact hebt met meer dan 280.00 leden. Deze leden gebruiken allemaal T-Mobile producten en/of diensten en zo kun je ook onderling aan elkaar vragen stellen en tips geven.

Correctie: info@landnummer.nl

Meer:

2 gedachten over “Klantenservice T-Mobile”

Plaats een reactie