Klantenservice UPC

UPC was een bedrijf in Nederland dat diensten aanbood met betrekking tot televisies, mobiele apparaten zoals telefoons en iPads en bijvoorbeeld internet. Het bedrijf werd opgericht in 1999. UPC leverde vanaf toen diverse diensten en naarmate de technologie ontwikkelde, wat overigens zeer snel ging, begon UPC telefoonabonnementen en bijvoorbeeld abonnementen voor televisiezenders aan te bieden zoals wij ze vandaag de dag kennen. Een mogelijkheid bij UPC is bijvoorbeeld het ontvangen van een bepaald aantal maandelijkse internet MB’s, het ontvangen van een bepaald aantal maandelijkse belminuten en in sommige gevallen sms’jes. Ook kun je internet voor thuis aanschaffen in de vorm van gwn WiFi pakket. Erg voordelig zijn de combinaties hiervan. De combinatie televisie, WiFi en een telefoonabonnement kan erg efficiënt zijn.

Vragen stellen en contact opnemen

Voor de vragen die je eventueel kunt hebben kun je ten alle tijden terecht op internet. UPC biedt een uitgebreide service voor klanten op het web waar je op vrijwel iedere vraag die je hebt het antwoord kunt vinden. Ook kun je op de website terecht, waar je bijvoorbeeld bundels kunt samenstellen om zo tot een prijsindicatie te komen. Het is ook mogelijk om tot een prijsindicatie te komen door langs te komen op 1 van de filialen. Hier kun je overigens ook bij de klantenservice terecht voor al je vragen. Iedereen is ten alle tijden welkom in deze winkels.

De hoofdvestiging van het bedrijf UPC is in Amsterdam, maar er zijn uiteraard ook andere filialen. Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat je niet langs een filiaal kunt gaan omdat dit bijvoorbeeld te ver is, of omdat je hier simpelweg de tijd niet voor hebt. Dan kun je ook online contact opnemen met de klantenservice.

Klantenservice online UPC

Als je er niet uitkomt op de website en op het internet door de beantwoorde vragen van andere klanten te bekijken en alle informatie te controleren en je tevens de mogelijkheid niet hebt om langs te komen op een UPC filiaal is het een goede optie de klantenservice te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van UPC. Dit kan via het telefoonnummer 0900 1580. Ook heeft ieder filiaal zijn eigen telefoonnummer of contactoptie.

Het is dus ook mogelijk niet het algemene nummer, maar een specifieke locatie te bellen. Dit kan ook vaak handig zijn als de vraag specifiek op een filiaal is gericht. Als je toch wilt langskomen kun je online de openingstijden vinden van de verschillende filialen.

Meer:

2 gedachten over “Klantenservice UPC”

Plaats een reactie