Mediamarkt contact

De Mediamarkt is een wereldwijd bekende elektronicawinkel die in Nederland ook talloze vestigingen heeft. De Mediamarkt is gespecialiseerd in de verkoop van erg veel producten, van de nieuwste mobiele telefoons tot aan de beste televisies, koffiezetapparaten, accessoires voor elektronica en nog veel meer. Niet alleen in de winkels, maar ook online is de Mediamarkt een erg grote speler. Ook de openingstijden van de elektronicawinkel zijn vaak behoorlijk breed, waardoor bezoekers de kans hebben om om diverse tijden langs te komen, ook bijvoorbeeld na werktijd of na schooltijd. Het komt echter behoorlijk vaak voor dat klanten of bezoekers van de Mediamarkt bepaalde vragen hebben. Hiervoor heeft de winkel een erg uitgebreide klantenservice op diverse manieren.

Mediamarkt online klantenservice

De Mediamarkt heeft online een klantenservice waarin ze op verschillende zaken ingaan waar klanten vaak vragen over hebben. Dit kan gezien worden als een soort pagina met veel gestelde vragen en de antwoorden erop. Alles wordt echter erg uitgebreid en zeer duidelijk toegelicht. Zo kun je op de website algemene informatie krijgen die nodig kan zijn voor of na een aankoop, maar ook kun je informatie krijgen met betrekking tot de verzending van een pakketje.

Tevens informatie over reparaties, garanties, betalingen en retours ontbreken niet. Toch is alle informatie die zich bijvoorbeeld op deze pagina bevindt niet ten alle tijden genoeg om iedere vraag te beantwoorden.

Contact telefonisch of via de mail

Het is niet mogelijk dat iedere vraag die ooit door een klant gesteld is of kan worden beantwoord staat op de website. Voor veel informatie kun je er wel terecht, maar het kan uiteraard ook best zo zijn dat je zelf graag een medewerker of een specialist wilt spreken. Telefonisch is vaak de meest realistische en ook de snelste optie hiervoor. Het slimste als je telefonisch contact wilt is bellen naar het specifieke filiaal waar het om gaat.

Zo is het telefoonnummer van de Mediamarkt in Rotterdam-Zuid bijvoorbeeld 010 492 5900 en is het filiaal in Rotterdam centrum bereikbaar op 010 433 5000.

Meer over de telefoonnummers van de helpdesk

Tussen de telefoonnummers zit weinig verschil. Mediamarkt Hoog Catharijne Utrecht is bereikbaar via 030 233 7100. Verder is er nog bijvoorbeeld de Haagse Mediamarkt die bereikbaar is via 070 330 6400 en de Amsterdamse Mediamarkt Oosterdokskade 67 klantenservice die je kunt bellen op 020 521 3600. Zo heeft ieder filiaal zijn eigen nummer. Indien je wel contact wilt met een medewerker, maar niet zelf wilt bellen is het ook een optie om via de algemene website van de Mediamarkt te chatten met een medewerker.

Ook de optie om een berichtje te sturen via Facebook of Twitter is erg geliefd, omdat de Mediamarkt medewerkers hier over het algemeen binnen maximaal een uurtje wel op reageren.

Lees hier meer over retouren bij MediaMarkt.

Meer:

1 gedachte over “Mediamarkt contact”

Plaats een reactie