Menzis telefoonnummer

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar, waar u tevens terecht kunt voor een reis- en annuleringsverzekering. Als u klant bent, kunt u veel regelen via uw persoonlijke omgeving. Wil u toch contact opnemen met de klantenservice of bent u geen klant van Menzis, dan kunt u dit via onderstaande wegen doen. Het bedrijf biedt uitgebreide mogelijkheden aan om contact op te nemen als u vragen heeft.

De klantenservice van Menzis

Een e-mail sturen is helaas niet mogelijk, maar er zijn voldoende andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van Menzis. Menzis maakt op de website onder meer gebruik van een chatbot, genaamd Sarah. Hier krijg je standaard antwoord op heel veel vragen. Wil je liever menselijk contact of krijg je op deze manier geen antwoord op je vraag? In dat geval kunt u hen via het postadres bereiken.

Uiteraard kunt u ook een Whatsapp bericht sturen, bellen en chatten met een medewerker op de chatbox van de website. Daarnaast is Menzis bereikbaar op Facebook en Twitter. In verband met de privacywet (AVG) wordt er via Facebook en Twitter geen gegevens verstrekt over uw zorgverbruik of gemaakte kosten. De klantenservice zal deze informatie op een andere manier wel kunnen geven. Op Facebook kunt binnen één dag een reactie verwachten. De klantenservice is op Twitter elke werkdag online van 8.30 tot 19.00 uur.

Telefonisch contact opnemen

Menzis is telefonisch bereikbaar onder nummer 088 222 40 40. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is dit helaas niet mogelijk. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Wilt u niet het hele menu afluisteren? Kijkt u dan op de website; daar staan de verschillende keuzemenu’s. Daar kunt u eenvoudig nagaan welk nummer u moet kiezen, zodat u niet het hele menu door hoeft te lopen.

U kunt gelijk het juiste cijfer intoetsen om bij de juiste afdeling terecht te komen. Dat spaart u kostbare tijd uit en is dus zeker de moeite waard. De telefoonkosten zijn het normale tarief met eventueel extra kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Contactgegevens helpdesk

De helpdesk staat bij Menzis voor de klantenservice. Wil u hen een brief schrijven of een formulier opsturen? Dan kunt u dit doen naar onderstaand postadres:

  • Menzis
    Postbus 7500
    7500 KC Enschede
  • Whatsapp: 06 12 56 41 02
  • Facebook: www.facebook.com/menzis.
  • Twitter: twitter.com/Menzis
  • Website: https://www.menzis.nl/klantenservice

Meer artikelen:

2 gedachten over “Menzis telefoonnummer”

Plaats een reactie