Univé telefoonnummer

Een verzekering is een ingewikkeld product, waardoor het kan zijn dat je vragen hebt. Zo heb je bijvoorbeeld een vraag over welke verzekering het beste bij je past, of wil je een verzekering afsluiten en heb je hier hulp bij nodig. Ook kan het zijn dat je vragen hebt over het declareren van schade of een zorgnota. De klantenservice kan je hierbij helpen. Voordat je contact opneemt met de klantenservice van Univé kun je altijd eerst een kijkje nemen bij de veel gestelde vragen op de website. De antwoorden die bij de FAQ staan opgegeven zijn zeer uitgebreid.

Klantenservice van Univé

Kun jij het gewenste antwoord niet vinden? Dan zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Univé. Wanneer je een chat start op de website word je haast onmiddellijk te woord gestaan door een medewerker. Je hoeft alleen je postcode en huisnummer op te geven zodat de klantenservice jouw gegevens erbij kan pakken. Ook is Univé telefonisch bereikbaar, via een contactformulier of via Facebook of Twitter.

Telefoonnummer Univé

Univé is telefonisch bereikbaar voor vragen over jouw zorgverzekering op 072 527 7595 van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Bij vragen over andere verzekeringen kun je altijd contact opnemen met een Univé winkel bij jou in de buurt. Een overzicht van deze winkels en hun contactgegevens vind je op de website van Univé. Er zijn maar liefst 110 winkels waar de medewerkers van Univé voor je klaar staan om je persoonlijk te helpen met jouw vragen. Maak een afspraak en neem je verzekeringen door met één van de adviseurs.

Soms kun je in een situatie verzeild raken waarin je direct hulp of een oplossing nodig hebt. Op die momenten neem je contact op met de Univé alarmcentrale. Er is zowel een alarmcentrale voor zorg-gerelateerde noodgevallen als voor jouw andere verzekeringen. Beide zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar. Voor een noodgeval met betrekking tot autopech of een noodgeval op vakantie of onderweg bel je naar +31 592 348 112 of sms je naar +31 6 3002 0640 (uitsluitend voor doven en slechthorenden). Voor noodgevallen met betrekking tot de zorgverzekering bel je naar +31 40 297 5750.

Contactgegevens van de helpdesk

Telefonisch is Univé alleen bereikbaar op werkdagen tijdens kantoortijden, al zijn sommige Univé winkels wel geopend in het weekend. Als jij op een ander moment een urgente vraag hebt, kun je ook op andere manieren contact opnemen met de verzekeraar. Je kunt Univé niet e-mailen want ze willen je liever zo goed, snel en persoonlijk mogelijk helpen.

En dat kan beter via chat of als je met de klantenservice belt. Zo kun je ook veilig jouw medische gegevens delen. De chat is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Ook kun je jouw vraag stellen via een contactformulier op de website.

Correctie: info@landnummer.nl

Meer:

Plaats een reactie